top of page

PASSION

Bøgerne

Med min bog "Succes med akupunktur" vil jeg komme med en mere brugervenlig udgave af den gamle kinesiske behandlingsform. Bogen vil være rigt illustreret, så dens primære funktion er praktisk orienteret, og den vil således også kunne bruges som et opslagsværk.
Bogen har været længe undervejs, da det tager lang tid at lave illustrationerne. Jeg kunne have købt illustrationerne, men desværre er de ret dyre og kræver at man betaler royalty hver år for at bruge disse. 
Jeg har altid savnet en bog, som ikke kun er et akademisk værk. Teorier er værdifulde, men hvis ikke de kan omsættes til praksis og i sidste ende gøre en forskel for patienten, vil de forblive teorier.
Gennem årene har jeg studeret diverse bøger, givet mere end 50.000 behandlinger og fået en betydelig fornemmelse af, hvad der virker og ikke virker.
Personligt mener jeg, at kinesisk medicin er et håndværk, der handler om at kunne se krop og sind holistisk. Derfor håber jeg at kunne afmystificere og aflive myter, der er forbundet med akupunktur og kinesisk medicin og derved gøre den enkel og praktisk orienteret.
I bogen inddrager jeg videnskaber fra både østen og vesten. Jeg vil løbende lægge sider fra bogen ud på hjemmesiden til fri download. Hvis du ønsker undervisning i de 8 principper og 6 niveauer læs mere her.
Illustration: Kim Haugaard

Bogen "succes med øre akupunktur" er næsten færdig og mangler lige de sidste cases for at være tilfredsstillende. Den er også rigt illustreret og alle metoderne deri er gennemtestet. En bog, som både er for begynderen og for den rutinerede behandler. Hvis du ønsker undervisning i øre-akupunktur kan du læse om kurserne her

DOWNLOAD en teaser fra bogen her

Illustrationer: Kim Haugaard

"Fri-energi" kan det lade sig gøre?

Prøv at forestille dig en verden uden olie, kul, gas og atomkraft? En verden uden biler, der oser og forurener med Co2. Du skal aldrig betale el-regninger mere og tænke på, hvor meget strøm du forbruger. Hvordan ville verden så se ud?

Alle kender til vedvarende energikilder som vindkraft, vandkraft, solenergi og jordenergi. Disse energikilder er allerede udbredte i dag.

Men prøv at forestille dig en maskine, der ikke behøver fosile brændstoffer, atomkraft og vedvarende energikilder og trodser termodynamikkens love. Lyder det for godt til at være sandt?

Her på siden har jeg samlet nogle forsøg, som ligger til grund for en anden måde at lave elektricitet på. Om det kan lade sig gøre er et godt spørgsmål, en evighedsmaskine er sandsynligivis utopi, men ikke desto mindre er det spændende at observere forskellige elektriske fænomener forbundet med disse maskiner.

Jeg arbejder på et projekt mest af alt for nysgerrigheden og læringen omkring elektriske fænomener i naturen, universet og mennesket. De forskellige felter kaldes polar-, diapolar- og parapolar-felter, som eksiterer overalt i naturen. Formålet er at kunne ekstrahere energien på en balanceret måde.

 

Jeg har været så heldig at have kontakt med en gruppe www.witts.ws, der efter sigende har eksisteret siden slutningen af 1800 tallet. Gruppen har haft spokesmen op gennem årene. Michael Faraday var den første spokesman i en lige linie op til i dag hvor Timothy Thrapp er spokesman.
Ifølge Timothy Thrapp i 2006 (da verden gik grøn), fik witts officielt lov til fra IMF, FN og US goverment at producere en overunity-maskine uden at blive udsat for represalier. Førdette var de ofte i skudlinien, og gruppen fik flere gange beslaglagt deres værksteder og laboratorier. 

En ting er sikkert, forbrændingsteknologien har ikke ændret sig de sidste 150 år, mon ikke det er på tide at få en forandring. Desuden vil det skåne miljøet og mindske centralisering af energien på verdensplan.

Spokesmen i Witts:

Michael Faraday
Nathan Stubberfield

Nicola Tesla

Ronald Brandt

Timothy Thrapp

Her nedenfor er der en række videoer med Ronald Brandt og Timothy Thrapp. Ronald Brandt var Nicola Teslas lærling og Ronald Brandt er Timothy Thrapp´s læremester. 

Forsøg med Flux Switch Transformer (FST)

Herunder er der en række videoer hvor jeg har lavet forsøg med FST med supervition fra Witts. 

bottom of page